Coaching ivm emotioneel eten /herval

Veel mensen weten waar hun ‘problemen’ liggen. Ze hebben jammer genoeg dan ook al meerdere dieetpogingen ondernomen. Sommige mensen zijn al hun ganse leven op dieet maar de kilo’s komen er steeds terug bij.

Herken je dit?

  • Je hebt al meerdere dieetpogingen ondernomen maar met tijdelijk succes
  • Je hebt al verschillende dingen geprobeerd zoals weight watchers, diëtisten, op jezelf, crashdiëten,… maar je houdt nooit vol
  • Je wordt een beetje moedeloos van al dit diëten en de moed zakt je soms wel in de schoenen.
  • Je denkt: en nu nog eens een nieuwe poging maar vreest dat je het misschien weer snel zal opgeven.
  • Je zou jezelf omschrijven als een echte emo eter.

 

Wij herkennen dit vaak. Daarom hebben zowel Lore, Sofie als Marissa een extra intensieve opleiding gevolgd rond het coachingsgedeelte bij emotioneel eten.

Durf jij voor eens en altijd komaf maken met die eerdere mislukte pogingen? Durf het dan eens over een andere boeg gooien!

Wij werken bij al onze consultaties als coach. Wij nemen onze ervaring en opleiding steeds in het achterhoofd mee als we in gesprek zijn met onze cliënt.

Maar ben jij zo iemand die zich echt sterk in het bovenstaande herkent? Vraag er dan zeker ook naar tijdens ons eerste gesprek of bij het maken van je afspraak! Dan kunnen we jouw traject echt heel coaching gericht maken zodat jij van dat eeuwige ge-dieet verlost geraakt!