Ons team

Lore Ceulemans

Algemene diëtetiek
Sportvoeding
Oncologie
Emo eten

Sofie Van Lommel

Algemene diëtetiek
Zwangerschap en fertiliteit
Oncologie

Marissa Aerts

Algemene diëtetiek
Maag en darm problemen
FODMAP

We werken samen met:

De Studio

Beweging - Vitaliteit

Mechelsestaanweg 115
2220 Heist op den Berg
0497/455.217

www.studioheist.be
info@studioheist.be

Sportinne

Personal Training en bewegingscoach

Werftsesteenweg 47
2220 Heist op den Berg
0499/470.159

www.sportinne.be
hello@sportinne.be

Lauren Vermeulen

Personal Training

Blindejennestraat 13B
2221 Booischot
0473/720.842

www.coach-personaltraining.be/
lauren@coach-personaltraining.be

Lore Ceulemans

Hoi,

Ik ben Lore en heb altijd al een passie voor werken met mensen gehad. Ondertussen ben ik al sinds 2011 diëtiste. Meteen nadat ik afgestudeerd was, ben ik beginnen werken in een regionaal ziekenhuis waar ik me verder specialiseerde in de oncologie.

Na 10j gewerkt te hebben in dit ziekenhuis werd de drukte in de praktijk zo groot dat de combinatie zelfstandig zijn en werken in het ziekenhuis niet meer haalbaar was.

Ik koos dan ook voor mijn droom en focus me nu enkel en alleen nog op mijn praktijk.

Omdat ik merkte dat ‘het klassieke dieet’ niet goed werkte (want hoeveel mensen zijn al hun kilo’s al terug bij na al die pogingen?) ben ik me meer en meer gaan toespitsen op het emo eten dat zo vaak een grote rol speelt.

Herken je dit? Je bent al meermaals op dieet gegaan. In het begin lukt dit vrij goed maar na een tijdje herval je steevast in je ‘oude’ eetgedrag en geef je vaak op?

Daarom durf ik je eetgedrag op een andere manier te benaderen om nu wel voor eens en voor altijd komaf te maken met het eeuwige dieet en jojo verhaal zodat jij je eindelijk goed in je vel kan voelen!

Diploma’s:

 • 2011 afgestuurd als diëtiste aan de Hogeschool Geel
 • Verdere specialisaties:
  • Sportvoeding aan Universiteit Brussel
  • Oncologische voeding (Universitair ziekenhuis Leuven)
  • Coachingtraject rond emo eten via Jessica Berden

Hallo ,

Ik ben Sofie, een ambitieuze diëtiste met een passie voor voeding. Als klein kind experimenteerde ik al met voeding en kon je me steevast in de keuken vinden. Ik hou er dan ook van om nieuwe recepten te bedenken en te ontwikkelen voor jullie.

Ik studeerde in 2017 af als diëtiste aan de Hogeschool in Antwerpen. Mijn visie is vooral om jou een persoonlijke begeleiding te bieden. Ik focus me op een gezonde levensstijl waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen. Ik werk met haalbare stappen om aan gezondheidswinst te doen op lange termijn.

Verder volg ik net zoals Lore een extra opleiding rond het emo eten. Steevast zie ik dat mensen in het begin leuke en goede resultaten bereiken, om het jammer genoeg op een bepaald punt los te laten. Het lukt hen niet meer om een gezonde balans te vinden tussen gezond eten en af en toe eens iets minder gezond te snacken (wat moet kunnen!). Ik wil je hier graag in bijstaan en daarom heb ik me hierin bijgeschoold.

Diploma’s:

 • 2017 afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool Antwerpen
 • Verdere specialisaties:
  • Oncologische voeding (Heilig Hartziekenhuis Lier)
  • Coachingtraject rond emo eten via Jessica Berden

Sofie Van Lommel

Marissa Aerts

Hoi ,

Ik ben Marissa, afgestudeerd in 2020 als diëtiste. Ik deed stage in de Foodcoach praktijk en was meteen verkocht. De sfeer, de professionaliteit en vooral de ambitie waarmee mensen hier begeleid worden, klopt helemaal in mijn visie rond voeding en gezonde levensstijl.

Na een zeer goede stage hier, ben ik hier meteen aan de slag mogen gaan.

Waarom ik diëtiste werd?

Enkele jaren geleden werd ik thuis zelf geconfronteerd met het grote belang van gezonde voeding toen mijn mama gezondheidsproblemen kreeg. Voeg daarbij mijn karaktereigenschappen  ‘helpend’ en ‘motiverend’ en de keuze was snel gemaakt.

Ik ben supergraag bezig met het creatief uitdenken van recepten en ideeën rond gezonde voeding.

Ik wil als diëtiste een gezonde voeding op maat aanbieden. Ik tel liever geen calorieën en leg liever geen restricties op. Ik wil samen met jou gaan voor wat haalbaar is op lange termijn, zonder onrealistische verwachtingen. Dus geen hypes, wel een gezonde voeding op maat, want we mogen ook niet vergeten te genieten van het leven!

Diploma’s:

          2020 afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool Leuven

          Verdere specialisaties:

o   Maag- en darmproblematieken & FODMAP

o   Coachingstraject rond emo eten via Jessica Berden

Ieder van ons beschikt over een geldige RIZIV erkenning en is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten.